Saturday, December 24, 2011

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΜΠΑΛΕΤΩΝ ΛΑΜΠΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2011 ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ


Στις 26 Δεκεμβρίου 2011 στο Λουτράκι θα βρίσκονται στα πλαίσια της περιοδείας στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ρωσίας η πρίμα μπαλαρίνα του Κρατικού Ακαδημαϊκού Θεάτρου Κλασικού Μπαλέτου της Μόσχας GRAND MOSCOW CLASSICAL BALLET.
Gala Αστέρων τoυ Κρατικού Μπαλέτου της Μόσχας
H Διακεκριμένη καλλιτέχνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μαρίνα ΡΖΑΝΝΙΚΟΒΑ και 15 βραβευμένοι σολίστες των Κρατικών Μπαλέτων της Μόσχας για να παρουσιάσουν στους φιλότεχνους ΄Ελληνες θεατές εξαιρετικόΧριστουγεννιάτικο Gala των Αστέρων τoυ Κρατικού Μπαλέτου της Μόσχας.
Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης – πράξεις από το Χριστουγεννιάτικο μπαλέτο του  Τσαϊκόφσκι -«Καρυοθραύστης» και αποσπάσματα από τα άλλα γνωστά κλασικά μπαλέτα – «Λίμνη των κύκνων»,«Ραϊμόντα»«Κουρσάρος»«Κάρμεν» και «Δον Κιχώτης».
Οι εκδηλώσεις του Κρατικού Μπαλέτου της Μόσχας γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και θερμή αποδοχή του κοινού, το οποίο εκτίμησε ιδιαίτερα το υψηλό επίπεδο των Ρώσων καλλιτεχνών.
Φέτος τα Αστέρια του Μπαλέτου της Μόσχας λάμπουν ξανά τα Χριστούγεννα πανελλαδικώς φέρνοντας κοντά μας την παγκοσμίως αναγνωρισμένη τέχνη της χώρας με τεράστια πολιτιστική παράδοση.
Η παράσταση «Χριστουγεννιάτικο Gala των Αστέρων του Κρατικού Μπαλέτου της Μόσχας» θα πραγματοποιηθεί στο ΑλεξάνδρειοΣυνεδριακό Κέντρο Δήμου Λουτρακίου στις 26 Δεκεμβρίου, Δευτέρα στις 18.00 και 20.30 μ.μ. με παρουσία των επισήμων εκπροσώπων της Πρεσβείας της Ρωσίας.
Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ρωσόφωνων Λουτρακίου «Φιλία» υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Λουτρακίου «Προμηθέας».

Τα εισιτήρια – 20 Ευρώ και 10 Ευρώ (παιδικό- φοιτητικό) προπωλούνται:
"ARBAT" Τσαλδάρη 4 , τηλ.             27440 61 655      .
Πληροφορίες στο τηλ.:             6971985584       & 801.11.59100

No comments:

Post a Comment