Wednesday, February 29, 2012

Hμερίδα για την Τουριστική Ανάπτυξη Λουτρακίου - Loutraki, 1st Tourist Development Convention





The 1st Convention for the Tourist Development of Loutraki will be held on Friday, 02nd March 2012 at 3.30pm, Alexandreio Conference Centre, Loutraki, Greece. The event is organised and presented by the Loutraki Tourism Organisation and its purpose is to present the future strategy for the development and promotion of Loutraki as a tourist destination in Greece and how to best achieve this goal. 
All welcome to attend.

Την πρώτη του ημερίδα για την Τουριστική Ανάπτυξη Λουτρακίου θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 2 Μαρτίου, ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Λουτρακίου (Loutraki Tourism Organization), ο οποίος λειτουργεί από τον προηγούμενο Αύγουστο.

Η εκδήλωση του L.T.O θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, στις 2 Μαρτίου (15:30).

Στο πάνελ θα συμμετέχουν ομιλητές που θα  καλύψουν μια ευρεία θεματολογία για την ανάπτυξη της περιοχής μέσω του τουρισμού, όπως:

Παρουσίαση των ενεργειών που έχει πραγματοποιήσει ο οργανισμός, καθώς και αυτές που προγραμματίζει για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της περιοχής.
Παρουσίαση της τουριστικής πολιτικής του δήμου.
Η διοργάνωση του Rally Acropolis ως μοχλός τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.
Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της μελέτης για το Branding & την εταιρική ταυτότητα του Λουτρακίου ως τουριστικό προορισμό.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων που εξειδικεύονται στον εισερχόμενο τουρισμό, και οι οποίοι θα κάνουν μια σύντομη παρουσίαση για τις προοπτικές της περιοχής, τις ευκαιρίες και τις τάσεις, για την προσέλκυση τουριστών από το εξωτερικό.

Η ημερίδα απευθύνεται σε τουριστικά γραφεία, σε ξενοοδοχεία, σε τοπικούς φορείς αλλά και σε επαγγελματίες και φοιτητές του τουρισμού.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη και έχουν προβλεφθεί ειδικές τιμές διαμονής για τους συμμετέχοντες στην ημερίδα σε συνεργασία με ξενοδοχεία της περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Loutraki Tourism Organization ( 27440-68136  / info@lto.org.gr)





Stay at HOTEL SEGAS your home in Greece www.hotelsegas.com

No comments:

Post a Comment