Saturday, June 2, 2012

Παγκόσμιος αγώνας Jet Ski στο Λουτράκι - International Jet Ski Championships


Ο παγκόσμιος αγώνας JET SKI (ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ JET RAID) θα διεξαχθεί από 5 - 10 Ιουνίου 2012 στον όμορφο Κορινθιακό Κόλπο με βάση το Λουτράκι υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων. Στον αγώνα θα συμμετέχουν περισσότεροι από 50 αθλητές από όλο τον κόσμο.

The international Jet Ski Championships will be held in Loutraki, 5-10 June 2012, with the participation of more than 50 athletes from around the world. 
Ο Πανελλήνιος Όμιλος Τζετ Σπορτ (Hellenic Jet Sports Boating Association) σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Jet Raid)  διοργανώνει τη διεξαγωγή του παγκόσμιου αγώνα JET SKI.
Στην ουσία πρόκειται για μια περιπέτεια, μια σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες και τα σκάφη. Μια περιπέτεια που δεν εξελίσσεται μόλις μερικά μέτρα μακριά από την ακτή όπως οι συνηθισμένοι αγώνες close course (κλειστής πίστας) καθώς πραγματοποιείται στην ανοιχτή θάλασσα.
Λουτράκι, Κόρινθος, Ισθμός Κορίνθου, νησάκι Όμβριος, Αλκυονίδες νήσοι (Καλάνησα), Ναύπακτος, Ηραίο Περαχώρας Λουτρακίου, Σαράντη Βοιωτίας είναι οι περιοχές  που θα περάσουν οι αθλητές και θα προσφέρουν στους θεατές ένα υπέροχο θέαμα.
Όλοι οι οδηγοί ανυπομονούν να τρέξουν στα νερά του Κορινθιακού και να ανεβάσουν στα ύψη την αδρεναλίνη όλων των θεατών. Οι οδηγοί είναι έτοιμοι να ριχτούν στην μάχη των 5 κατηγοριών για μια θέση στο βάθρο.


welcome to Hotel Segas www.hotelsegas.com

No comments:

Post a Comment