Wednesday, October 10, 2012

Metropolitan Opera Gaetano Donizetti: "Το ελιξίριο του έρωτα"

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΖΟΝ,(2012-2013) ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «The Met: Live in HD» ΜΕ 12 ΝΕΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ.
Ο Δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑNTENNA συνεχίζουν τις φαντασμαγορικές παραστάσεις για την σεζόν 2012 - 2013  που μεταδίδονται ζωντανά  από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.
Πρώτη παράσταση το Σάββατο 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και  ώρα 19:55
Το αριστούργημα του Gaetano Donizetti: "Το ελιξίριο του έρωτα"
Το Ελιξίριο του Έρωτα (L'Elisir d'Amore), σε σκηνοθεσία του Bartlett Sher και διεύθυνση ορχήστρας του Maurizio Benini. H Anna Netrebko κάνει το ντεμπούτο της στη ΜΕΤ στο ρόλο της όμορφης γαιοκτήμονας Αντίνα, ενώ ο Matthew Polenzani είναι ο Νεμορίνο, ο απλός χωρικός που την ερωτεύεται.
O Μariusz Kwiecien ερμηνεύει το λοχία Μπελκόρε, τον υπερόπτη μνηστήρα της Αντίνα, ενώ ο Ambrogio Maestri θα τραγουδήσει το ρόλο του μάγου γιατρού, δόκτορος Ντουλκαμάρα. “Το Ελιξίριο του Έρωτα είναι ταυτόχρονα δύο όπερες σε μία”, λέει ο Sher. “Είναι μια όπερα πολύ ψυχαγωγική, ενώ παράλληλα διαθέτει κάτι άλλο που συμβαίνει σε δεύτερο επίπεδο. Επηρεάζεται από τα όσα γίνονταν στην ιταλική ιστορία την εποχή που γράφτηκε - μπορούμε να διακρίνουμε τα πρώτα σκιρτήματα μιας κραυγής για ανεξαρτησία”.


No comments:

Post a Comment