Saturday, May 11, 2013

« ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ » - LOUTRAKI SPA


Το «Τραγούδι του Νερού» είναι ένα υπέροχο πρόγραμμα υγείας, ευεξίας και αναζωογόνησης που σχεδιάστηκε για να σας προσκαλέσει να συμμετέχετε σε ένα μοναδικό ταξίδι σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ανάτασης. 
Το ξεχωριστό αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει: Υδρομασάζ στις υπερσύγχρονες Πισίνες του SPA, με Ιαματικό Νερό Λουτρακίου με ιστορία 3.000 χρόνων, με πολλαπλούς εκτοξευτήρες, καταρράκτες και ρεύμα αντίθετης κολύμβησης, που θα σας χαλαρώσει, θα σας αποβάλλει το στρες και θα σας προσφέρει απόλυτη ευεξία σε συνδυασμό με 2Χ10’ Σάουνα ή 2Χ10’ Ατμόλουτρο, για πλήρη αποτοξίνωση και την απόκτηση μιας φωτεινής και λαμπερής επιδερμίδας.

Στη συνέχεια το ολιστικό μασάζ που ακολουθεί από την κεφαλή έως τα άκρα, θα απογειώσει την μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας, αφού η φιλοσοφία του εστιάζει την προσοχή στην τρισδιάστατη φύση του ανθρώπου: το νου, το σώμα, και το πνεύμα, σαν συνολική εικόνα. Το ολιστικό μασάζ χρησιμοποιεί ως τεχνοτροπία μια αρμονία κινήσεων και κατά τη διάρκεια της συνεδρίας οι εντάσεις χαλαρώνουν και η κυκλοφορία του αίματος γίνεται καλύτερη. Η συνολική ισορροπία στο σώμα, στο νου και στο πνεύμα επέρχεται αργά-αργά και σας κάνει να νοιώθετε απλά υπέροχα! 
Με το πρόγραμμα αυτό επιτυγχάνεται μια «Ολιστική» προσέγγιση των αναγκών του δέκτη “από την κορυφή ως τα νύχια”, στοχεύοντας στην ανάγκη για χαλάρωση και αποβολή του άγχους, στην ανακούφιση από μυϊκούς πόνους και εντάσεις, στην αποτοξίνωση του οργανισμού και φυσικά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας, αφού ενεργοποιείται ολόκληρος ο οργανισμός και επιβραδύνεται το γήρας. Με την ολοκλήρωσή του και με τις θεραπευτικές κι αναζωογονητικές του ιδιότητες, όσο και την άμεση χαλάρωση και την απόλαυση που προσφέρει, αποκαλύπτεται ταυτόχρονα η αυθεντική σας ομορφιά!

Ένα υπέροχο πρόγραμμα - μια μοναδική εμπειρία ΥγείαςΑναζωογόνησης και Ευεξίας, συνολικής διάρκειας 1 ώρας και 20’ στην εξαιρετική τιμή των 35,00 ευρώ.

Hotel Segas - 5' από το spa.


No comments:

Post a Comment