Wednesday, November 20, 2013

Loutraki Spa - Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου

Μοναδικές προσφορές για μια αξέχαστη κοντινή οικονομική απόδραση υγείας, ευεξίας, αναζωογόνησης και ομορφιάς, με τη ζωογόνο δύναμη του Ιαματικού Νερού Λουτρακίου.


Ελάτε να μείνετε σε μας και να απολαύσετε τα προγράμματα αναζωογόνησης του Υδροθεραπευτηρίου. Το δίκλινο τον Νοέμβριο το προσφέρουμε μόνο 40,00. 

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη αποδράστε οικονομικά και αναζωογονηθείτε σε ευεργετικά ιαματικά νερά! Χαλαρώστε από το στρες και θωρακίστε την άμυνα του οργανισμού σας.

Προσφορά 15 € το πρόγραμμα ευεξίας, υγείας και αναζωογόνησης διάρκειας 90 λεπτών που περιλαμβάνει υδροθεραπεία - υδρομασάζ στις πισίνες και σάουνα και ατμόλουτρο - χαμάμ, για να νοιώσετε υπέροχα!

Chocoface - Σοκολατοθεραπεία προσώπου

Ένα μοναδικό πρόγραμμα περιποίησης, ομορφιάς και λάμψης που σχεδιάσαμε αποκλειστικά για εσάς!

Μια θεραπεία - έκπληξη, μια θεραπεία των αισθήσεων που θα χαρίσει στο δέρμα απόλυτη ευεξία και υγεία. Συνιστάται από τους Θεραπευτές μας για κουρασμένες θαμπές και ευαίσθητες επιδερμίδες, στις οποίες θα προσδώσει λάμψη, νεανική φρεσκάδα και ζωντάνια. Η σοκολάτα, με τα συστατικά που περιέχει, διεγείρει την παραγωγή β-ενδορφινών των φυσικών μορίων ευεξίας του οργανισμού και συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας και της συνοχής του δέρματος.
Μια ξεχωριστή θεραπεία συνολικής διάρκειας 40 Λεπτών στην εξαιρετική τιμή των 30 Ευρώ, που ασφαλώς το αξίζετε!



- ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ -
 

Η "Νοσταλγία" είναι ένα υπέροχο πρόγραμμα υγείας, ευεξίας και αναζωογόνησης του οργανισμού που σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε ένα μοναδικό ταξίδι σωματικής και πνευματικής αναγέννησης.

Περιλαμβάνει: Υδρομασάζ στις υπερσύγχρονες Πισίνες του SPA, με Ιαματικό Νερό Λουτρακίου ιστορίας 3.000 χρόνων, με πολλαπλούς εκτοξευτήρες και καταρράκτες, που θα σας χαλαρώσει και θα σας προσφέρει απόλυτη ευεξία, σε συνδυασμό με 2Χ10’ Σάουνα ή 2Χ10’ Ατμόλουτρο, για πλήρη αποτοξίνωση και απόκτηση λαμπερής και νεανικής επιδερμίδας. Το Σουηδικό μασάζ που ακολουθεί, θα σας χαρίσει ακριβώς αυτό που επιθυμεί το σώμα αλλά και το πνεύμα σας, για να αισθανθεί την ηρεμία και τη γαλήνη που του χρειάζεται. Το Σουηδικό μασάζ που εφαρμόζεται σε όλο το σώμα από το κεφάλι έως τα πόδια, στηρίζεται σε πέντε βασικές κινήσεις, οι οποίες αποτελούν τη βάση για όλα τα είδη μασάζ. Εσείς απλά θα νοιώσετε υπέροχα, αφού οι μυϊκές εντάσεις εξουδετερώνονται, ενώ παράλληλα αποκαθίσταται η ροή του οξυγόνου στο αίμα αφού απελευθερώνονται οι τοξίνες που έχουν παγιδευτεί στους μυς. Επιλέγοντας το πρόγραμμα αυτό, θα χαρίσετε στον εαυτό σας απόλυτη ευεξία και αναζωογόνηση, θα αποφορτιστείτε από το στρες, θα αποβάλλετε την αρνητική ενέργεια και θα είστε ευδιάθετοι με ανανεωμένο το σώμα και το πνεύμα!
Ένα ξεχωριστό ταξίδι Υγείας, Αναζωογόνησης και Ευεξίας, συνολικής διάρκειας 1 ώρας και 10 Λεπτών στην εξαιρετική τιμή των 35 Ευρώ, που αξίζει να προσφέρετε στον εαυτό σας και στους ανθρώπους που αγαπάτε.


- ΩΚΕΑΝΟΣ -
 

Ο "Ωκεανός", το καταπληκτικό αυτό πρόγραμμα δημιουργήθηκε για εσάς που επιθυμείτε να συνδυάσετε τις ευεργετικές ιαματικές ιδιότητες των Φυσικών Ιαματικών Νερών Λουτρακίου, με τη σωματική και την ψυχική ευεξία και αναζωογόνηση.

Χαρίστε στον εαυτό σας ένα δώρο που σίγουρα το αξίζετε για να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία αναγέννησης σώματος και νου, στο πολύ όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον του Spa. Ξεκινώντας το πρόγραμμα με Υδροθεραπεία - Υδρομασάζ στις υπερσύγχρονες Πισίνες, το σώμα θα χαλαρώσει και θα απολαύσετε ξεχωριστές στιγμές ευεξίας! Η συνέχεια θα σας χαλαρώσει από το στρες και την ένταση! Χαλαρωτικό μασάζ πλάτης - Back Antistress Massage, ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση των μυϊκών πόνων που δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η καθιστική εργασία. Οι Θεραπευτές μας με δεξιοτεχνικές και χαλαρωτικές μαλάξεις, θα απαλλάξουν το σώμα από τους μυϊκούς πόνους και θα συμβάλλουν στην αποβολή της συσσωρευμένης έντασης και κούρασης. Ο οργανισμός σας θα αναζωογονηθεί απόλυτα και θα νοιώσετε σωματική και πνευματική ηρεμία!
Επιλέξετε το μοναδικό αυτό πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 50 Λεπτών, για να νοιώσετε βαθιά ηρεμία, χαλάρωση και αναζωογόνηση στην τιμή των 30 Ευρώ!

- ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ -
 

Η "Μπαλάντα των Αισθήσεων" είναι ένα υπέροχο πρόγραμμα περιποίησης, υγείας και ομορφιάς, σχεδιασμένο αποκλειστικά για την αναζωογόνηση του οργανισμού και την αναγέννηση του δέρματος. Αναζωογόνηση - Αποτοξίνωση - Ενυδάτωση, είναι οι λέξεις κλειδιά, για να αποκτήσετε μια υγιή και βελούδινη επιδερμίδα.

Περιλαμβάνει: Υδρομασάζ στις υπερσύγχρονες Πισίνες του SPA, που θα σας προσφέρει απόλυτη ευεξία σε συνδυασμό με 2Χ10’ Σάουνα ή 2Χ10’ Ατμόλουτρο, διάρκειας 60’. Στη συνέχεια η απολέπιση με κρέμα αμυγδάλου που εφαρμόζεται σε όλο το σώμα (10’), θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα προσφέρει στο δέρμα βελούδινη απαλότητα. Ακολουθεί μασάζ σε όλο το σώμα (full body massage) με πλούσια ενυδατική κρέμα, που έχει ως βάση συστατικών το μέλι, το κυπαρίσσι, τη γλυκόριζα, καθώς και βιταμίνη Ε και προβιταμίνη ΒΕ, εμπλουτισμένη με υπέροχο άρωμα λουλουδιών που θα μαγέψει τις αισθήσεις σας. Η περιποίηση αυτή θα επανορθώσει την αφυδάτωση και θα ενισχύσει την ελαστικότητα της επιδερμίδας σας, προσφέροντας αποτελεσματική προστασία κατά της ξηρότητας για ένα δέρμα νεανικό, απαλό και λαμπερό για αρκετό καιρό. 
Ένα μοναδικό πρόγραμμα Υγείας, Αναζωογόνησης και Ομορφιάς, διάρκειας 1 ώρας και 30 Λεπτών στην εξαιρετική τιμή των 38 Ευρώ, αποκλειστικά για εσάς!


1η προσφορά
Προσφορά για Υδροθεραπεία - Υδρομασάζ στις υπερσύγχρονες Πισίνες με Ιαματικό Νερό Λουτρακίου & Σάουνα ή Ατμόλουτρο(Χαμάμ).

Ένα υπέροχο πρόγραμμα υγείας, αποτοξίνωσης και αναζωογόνησης, διάρκειας 1 ώρας που αξίζει να χαρίσετε στον εαυτό σας και στους φίλους σας!

2η προσφορά
Προσφορά για Υδροθεραπεία - Υδρομασάζ στις υπερσύγχρονες Πισίνες με Ιαματικό ΝερόΣάουνα και Ατμόλουτρο (Χαμάμ).

Ένα μοναδικό πρόγραμμα Spa, υγείας, ευεξίας, ομορφιάς & ενίσχυσης της φυσικής άμυνας του οργανισμού 90’ που αξίζει να χαρίσετε στον εαυτό σας!

No comments:

Post a Comment