Tuesday, September 30, 2014

6ος Ποδηλατικός Γύρος Οινοποιείων Νεμέας

Ο Themos Nicoletopoulos διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά ποδηλατικό γύρο σε οινοποιεία της Νεμέας! Φέτος θα γίνει κ ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας, προσωπικά από τον ίδιο τον αρχαιολόγο που έχει δώσει τη ζωή του στις ανασκαφές κ την ανάδειξη του χώρου αυτού, κ. Στέφαν Μίλλερ!

12 Οκτωβρίου 2014 - 10πμ



Θα επισκεφθούμε λοιπόν πρώτον τα φωτώρια Μπακασιέτα λίγο πρίν το Λεόντιο, για να μάθουμε για τους νέους κλωνους του Αγιωργήτικου, χωρίς ιώσεις πλέον, που θα φυτευθούν από το 2016. Είναι το λαμπρό μέλλον του Αγιώργήτικου και το μαθαίνετε από τους πρώτους. Και γιατί, ρε Νικολετόπουλε δεν πάμε και στο Κτήμα Ράπτη, που είναι δίπλα; Σας το φυλάω για του χρόνου, μαζί με άλλη έκπληξη.

Θα  επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας, δηλαδή το μουσείο, το ναό του Δία και το Στάδιο, που ανέσκαψε, ως έργο ζωής ο Αμερικανός αρχαιολόγος Μίλλερ, με χρήματα που συγκέντρωσε ο ίδιος από χορηγούς ανα τον κόσμο. Ζή στη Νεμέα και θα είναι μεγάλη τιμή μας να μας παρουσιάσει τη δουλειά του.

ΚΟΣΤΟΣ : Συμμετοχή με γεύμα γουρνοπούλα κομπλέ + μπλούζάκι 20 ευρώ. Αν δε φάτε μαζί μας τα μισά. Το εισητήριο για τους αρχαιολογικούς χώρους είναι 4 ευρώ, δεν υπάρχει έκπτωση, παρά μόνο σε σχολεία και εκπαιδευτικούς με κάρτα του Υπουργείου πολιτισμού.


ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Από Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου μέχρι Τετάρτη μεσημέρι 8 Οκτωβρίου, για να προλάβουμε τα μπλουζάκια. Που; Στο γνωστό λογαριασμό, ή Ευφρονόυ 28 πίσω από το Κάραβελ, πάρτε όμως τηλέφωνο. Αν δεν έχετε το λογαριασμό, στειλτε personal message, or n.themos@gmail.com

ΠΟΥΛΜΑΝ ναι, 20 ευρώ, από Καλλιμάρμαρο, να εξυπηρετηθούν και του κέντρου αυτή τη φορά. Να είστε εκεί στις 07.15 για να φορτώσετε το ποδήλατό σας, φεύγουμε στις 08.00 ακριβώς. Φορτώστε και δέστε οι ίδιοι το ποδήλατό σας σας
 στο ειδικό ποδηλατικό trailer, για να έχετε την ευθύνη και να είστε σίγουροι πως το σφίξατε καλά.

Θα πάρουμε και συνοδούς (και κυρίως συνοδές) με μειωμένη τιμή 15 ευρώ, μια και το πούλμαν θα ακολουθεί στα οινοποιεία και θα φορτώνει τα κρασιά που αγοράζετε σε είδικές για την εκδήλωση τιμές.


Το ξενοδοχείο Σέγκας προσφέρει την τιμή των 45,00 ευρώ το δίκλινο την ημέρα με πρωινό εάν θέλετε να μείνετε στο Λουτράκι το Σαββατοκύριακο.

No comments:

Post a Comment