Tuesday, February 14, 2012

Loutraki Thermal Spa - Yδροθεραπευτήριο Λουτρακίου

Loutraki Thermal Spa has created a brand new website, featuring information about the history of the spa as well as about the treatments they offer, including a full price list. If you wish to indulge yourselves into the luxury of a spa treatment, this is the website to visit http://www.loutrakispa.gr/index.php/english.html
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι δημιουργήσαμε τον πρώτο δικτυακό τόπο για το υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου( Loutraki Thermal Spa).
Ο σχεδιασμός έγινε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε  να είναι εύκολος στη χρήση ακόμα και για τον πιο αρχάριο χρήστη του διαδικτύου. «Στόχος μας είναι η ιστοσελίδα μας, με κατατοπιστικά κείμενα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, να είναι πλήρως ενημερωτική όσον αφορά  στις εγκαταστάσεις και  όλα τα προσφερόμενα πακέτα του υπερσύγχρονου υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου» αναφέρει ανακοίνωση της δημοτικής επιχείρησης Τουρισμού, του δήμου, που διαχειρίζεται τον χώρο.
Σημειώνει ακόμα ότι πρωταρχικός μέλημα είναι να δείξουν σε όλο τον κόσμο ότι το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου είναι μοναδικό και βρίσκεται σε έναν υπερσύχρονο χώρο όπου προσφέρεται στους επισκέπτες μια εκπληκτική εμπειρία για αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος
«Αισιοδοξούμε, με όλες τις στρατηγικές ενέργειες ανάπτυξης που διενεργούμε, να προωθήσουμε το υδροθεραπευτήριο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο» υπογραμμίζουν ακόμα.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τον Δικτυακό τόπο του loutraki Thermal Spa στη διεύθυνση www.loutrakispa.gr
Το Υδροθεραπευτήριο
Στο σήμα του λογότυπου Χρησιμοποιούνται χρώματα με αποχρώσεις του μπλέ λόγω του νερού που είναι το βασικό αντικείμενο της εταιρίας, της τοποθεσίας που βρίσκεται το spa διότι είναι σε μια πόλη πάνω στην θάλασσα με αναγνωρισμένη αξία. Η απόχρωση του γκρι χρώματος απεικονίζει βασικό στοιχείο του κτιρίου αλλά και την αντίθεση θάλασσα με έδαφος-γη-βουνό- κάτι που το ίδιο το μέρος δημιουργεί στον επισκέπτη.

No comments:

Post a Comment