Tuesday, July 2, 2013

BACLAVA CUBANO - Λουτράκι 2013

Πρωτοποριακό, ευρηματικό, εκρηκτικό, άκρως μουσικο-χορευτικό, το «must see event» του φετινού καλοκαιριού!
Και είναι μόνο μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που εξέφρασε το κοινό που βρέθηκε στο 2o Cuba Festival. Ένα διαφορετικό φεστιβάλ που κατάφερε να παρασύρει τους 2.500 θεατές του στους «Δρόμους της Κούβας» (Calles de Cuba!), με τη συμμετοχή 15 καλλιτεχνών και συγκροτημάτων –μεταξύ αυτών και οι Baclava Cubano (το συγκρότημα που παρέσυρε τον κόσμο στην Πλατεία Κεραμεικού κατά τη διάρκεια των δύο προ-φεστιβαλικών εκδηλώσεων της διοργάνωσης συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών εκπομπών που αναφέρθηκαν με  κολακευτικά λόγια στον «καυτό» λάτιν ρυθμό τους).

Στα Calles de Cuba –και όπως αναφέρθηκε με διαφορετικές συνθέσεις καλλιτεχνών- συμμετέχουν οι Baclava Cubano, o Dj Alejandro Acebes και Κουβανοί χορευτές. Τα καλοκαιρινά Calles de Cuba «ξεχύνονται» σε όλη την Ελλάδα έχοντας μια και μόνο «αποστολή»! Ξέφρενα πάρτι και χορός μέχρι τελικής πτώσεως.
Γιατί και στην υπόλοιπη Ελλάδα ήρθε η ώρα …να γίνει της Κούβας!!


Οι Baclava Cubano είναι μια παρέα από φίλους με κεντρικό πρόσωπο τη κουβανή τραγουδίστρια Mayte Muñoz Oviedo. Αφετηρία και κοινός τόπος για τη δημιουργία του group ήταν και είναι η αγάπη τους για την κουβανέζικη μουσική και η ανάγκη τους να τη μοιραστούν.
Σε αυτόν τον κοινό καμβά, ο κάθε ένας προσθέτει την προσωπική του πινελιά, δημιουργώντας έτσι ένα πίνακα όπου σμίγουν τα χρώματα του son cubano με το bolero, τη salsa, τη reggae και τη rock.
Εξωτικοί ήχοι, χρώματα και αρώματα, εικόνες που σε μεταφέρουν σε κάποια casa de la trova της Κούβας, τραγούδι και χορός επί σκηνής αλλά και εκτός.
Σάββατο 29 Ιουνίου 2013
Παραλία Φλάμπουρο / Λουτράκι
Τηλ. 6949 202470 , 6948261212
Ώρα Έναρξης : 20:00
Είσοδος Ελεύθερη
- See more at: http://isthmos.gr/index.php/article/sto_loutraki_tha_ginei_ths_koubas#sthash.RMEggF93.dpuf

Hotel Segas

No comments:

Post a Comment