Sunday, January 27, 2013

Το Αλεξάνδρειο φιλοξενεί τον "Αλαντίν"


Το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, φιλοξενεί την Κυριακή, 3/02/2013, τον "Αλαντίν". Ένα θεατρικό έργο βασισμένο στο  γνωστό, κλασικό παραμύθι της Ανατολής, που έχει γαλουχήσει γενιές και γενιές παιδιών και θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους.
Μια  φαντασμαγορική παράσταση, που διαδραματίζεται στην παραμυθένια Βαγδάτη, σε σκηνοθεσία  Άλκη Ζερβού, με αξιόλογους ηθοποιούς, πρωτότυπη μουσική, φανταστικά κοστούμια, υπέροχα σκηνικά και εντυπωσιακά εφέ.
Μια φορά κι έναν καιρό λοιπόν, ο φτωχός, κατεργάρης μα καλόκαρδος Αλαντίν, συναντά στο δρόμο του έναν άγνωστο άντρα που του παρουσιάζεται σαν θείος του - αδελφός του μακαρίτη του πατέρα του. Αυτός όμως είναι ο κακός μάγος Τζαφάρ που προκειμένου να πραγματοποιήσει τα πανούργα σχέδιά του ξεγελάει τον φτωχό Αλαντίν, τον πηγαίνει σε μια μυστηριώδη σπηλιά. εκεί όμως, εμφανίζεται το Τζίνι και τότε … Η συνέχεια στο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ'' Συνεδριακό Κέντρο, κοντά στον Ισθμό Κορίνθου, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.
Το έργο αναφέρεται στις περιπέτειες του Αλαντίν, και στην αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό, το δίκαιο και το άδικο, την αγάπη και το μίσος!
ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Κυριακή: 03/02/2013
Πρωινή: 11:30
Απογευματινή: 16:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική Είσοδος: 8 € & 10€
Πληροφορίες/Εισιτήρια:
Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου
Τηλέφωνο  Επικοινωνίας:  27440 21124
source: http://www.loutraki-agioitheodoroi.gr

Hotel Segas
Your home in Greece

No comments:

Post a Comment