Friday, May 17, 2013

« Σονάτα »


Η « Σονάτα » είναι ένα υπέροχο πρόγραμμα περιποίησης, υγείας και ομορφιάς, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την αναζωογόνηση του οργανισμού και την ανανέωση του δέρματος, από τα σημάδια που άφησε ο ήλιος του καλοκαιριού και η θαλασσινή αλμύρα. Ειδικά αυτή την εποχή το σώμα μας ζητά την μέγιστη φροντίδα και προσοχή.
Αναζωογόνηση - Αποτοξίνωση - Ενυδάτωση, είναι οι λέξεις κλειδιά στο νέο μας αυτό πρόγραμμα, για να έχετε μια υγιή και βελούδινη επιδερμίδα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :
Υδρομασάζ στις υπερσύγχρονες Πισίνες του Spa με πολλαπλούς εκτοξευτήρες, που θα σας χαλαρώσει και θα σας προσφέρει απόλυτη ευεξία σε συνδυασμό με 2x10’ Σάουνα ή 2x10’ Ατμόλουτρο, για πλήρη αποτοξίνωση (διάρκεια 60’).
Στη συνέχεια η απολέπιση με κρέμα αμυγδάλου που εφαρμόζεται σε όλο το σώμα (10’), θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα προσφέρει στο δέρμα βελούδινη απαλότητα.
Ακολουθεί μασάζ σε όλο το σώμα (full body massage) με πλούσια ενυδατική κρέμα, που έχει ως βάση συστατικών το μέλι, το κυπαρίσσι, τη γλυκόριζα, καθώς και βιταμίνη Ε και προβιταμίνη ΒΕ, εμπλουτισμένη με υπέροχο άρωμα λουλουδιών, που θα μαγέψει τις αισθήσεις σας.
Η περιποίηση αυτή θα επανορθώσει την αφυδάτωση του σώματος και θα ενισχύσει την ελαστικότητα της επιδερμίδας σας, προσφέροντας αποτελεσματική προστασία κατά της ξηρότητας για ένα δέρμα απαλό και λαμπερό για αρκετό καιρό. Ένα μοναδικό πρόγραμμα Υγείας, Αναζωογόνησης και Ομορφιάς, διάρκειας 1 ώρας και 40’ στην εξαιρετική τιμή των : _ 38 Ευρώ μόνο!!! _

No comments:

Post a Comment