Tuesday, May 21, 2013

"Μυθική Πελοπόννησος"


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου, με την υποστήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων Ξυλοκάστρου - Τρικάλων, σας προσκαλεί στην παρουσίαση της Νέας Ταυτότητας της Πελοποννήσου "Μυθική Πελοπόννησος".     
Η νέα ταυτότητα της Πελοποννήσου αποτελεί μια  πρωτοβουλία  της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα πλαίσια μια δυναμικής προσπάθειας για την τοποθέτηση της Πελοποννήσου ανάμεσα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.  Συνεπώς η κατανόηση του περιεχόμενου της και η συνεπακόλουθη προσαρμογή των επιχειρήσεων και φορέων που εμπλέκονται με τον τουρισμό στο μοντέλο που υποδεικνύει, είναι πρωταρχικής σημασίας για την επιτυχία της.
Την παρουσίαση της νέας ταυτότητας θα ακολουθήσει σύντομο  Σεμινάριο με θέμα τις "Εμπειρίες της Πελοποννήσου". Μέσω των 10 θεματικών ενοτήτων που περιλαμβάνει η νέα "Μυθική Πελοπόννησος", τις "Εμπειρίες της Πελοποννήσου", το τουριστικό προϊόν "Πελοπόννησος" εξειδικεύεται και διαφοροποιείται από τις γειτονικές και μη τουριστικές προτάσεις. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία σε κάθε επιμέρους περιοχή της Πελοποννήσου, αλλά και σε κάθε επιμέρους επιχείρηση, να δημιουργήσει και να παρουσιάσει δικές τις μοναδικές "Εμπειρίες" που θα εμπλουτίσουν το τουριστικό τους προϊόν, καθιστώντας τις ξεχωριστές και άρα παγκοσμίως άξιες επίσκεψης. 
Η παρουσίαση και το σεμινάριο θα λάβουν χώρα την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013 στις 4μμ
στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι (χάρτης)
από την κ. Έφη Λαζαρίδου, Marketing Strategy Advisor, Επιστημονικός Συνεργάτης Altervision A.E. & ΕΤΑΜ Α.Ε.

Η παρουσία σας στην εκδήλωση αυτή είναι πολύ σημαντική. Η δημιουργία ιδιαίτερων θεματικών "Εμπειριών" για την Κορινθία, τις οποίες μαζί θα δημιουργήσουμε και συλλογικά και με συνέπεια θα προωθήσουμε μέσα από την πύλη που μας ανοίγει διάπλατα η "Μυθική Πελοπόννησος", θα αποτελέσει αναμφισβήτητα τη βάση για την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού στην περιοχή μας. Επιπλέον, πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία να βρεθούμε και να γνωριστούμε όλοι εμείς οι επιχειρηματίες και οι φορείς που εμπλεκόμαστε με τον τουρισμό στην Κορινθία.

Hotel Segas

No comments:

Post a Comment